Healing

Healing

Hitta din balans och harmoni medrogivande och avslappnande healing.

 

Vad är Healing?

Healing är något av det mest naturliga som finns. Det är pappan som blåser på barnet som skrubbat knät. Det är den varma kramen kring en ledsen vän. Det är dottern som håller sin åldrande mammas hand. Varje tanke som skickas med kärlek är helande, och varje klapp och kram som ges med hjärtat är healing.

 

Healing är också en behandling hos en healer. Det finns många olika varianter och man får själv finna fram till det som passar en själv bäst.

 

Gemensamt för all healing är att hela människan behandlas, och att varje behandling är unik. Healing arbetar på alla nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt och öppnar för att din kropp ska få chans att harmonisera med själen.

 

Ibland känner man av energierna redan under healingen som ett välbehag som sakta sprider sig i kroppen, som en strålande värme eller ett pirr under huden, och ibland känns inget alls under själva healingen

 

Smärtor minskas och motståndskraften, både den psykiska och fysiska, blir starkare. Behandlingsmetoden är bra för stressade personer att varva ned.

 

Distanshealing

Distanshealing är energiöverföring på distans. Du behöver inte besöka mig, utan vi avtalar om en tid då du vill ta emot behandling.

Betalning via bankgiro.

Välkommen att kontakta mig via mail eller telefonfon för frågor ,information och avtal om tid.

 

Massage och healing klassas som friskvård och är avdragsgill

 

 

 

Copyright © 2017 all rights reserved

hemsida av webbkreativ.se

Bookmark and Share